Het getuigenis van een kind

Lieve meid,

Wat houdt mama veel van jou… Als ik het niet al duizend keer gezegd heb, laat het me dan nog een keer zeggen vandaag. Wat hou ik veel van jou!

Eén van de ontelbare kinderen op aarde is aan mij toevertrouwd. “Geschenk van God” betekent jouw naam. Zijn jullie dat niet allemaal, een geschenk, ieder kind? Jij mag het in je naam dragen.

Wij samen, we zoeken zo graag onze Vader in de hemel, en Zijn Zoon Yeshua*. Als er iets is in het leven dat ik je wil meegeven, is het de immense liefde van onze Schepper. Hoe geweldig, hoe rijk en hoe zalig is het, om te ervaren de relatie die jij al met Hem hebt.

Het maakt je bewust van wat liefde werkelijk is en hoe je dit kunt uitdelen aan je omgeving. Het leert je ontvangen, geven, delen, luisteren, wachten, eerlijk zijn, dapper zijn.. zoveel goeds. “Yeshua maakt ons hart zachter,” zeggen we altijd tegen elkaar. “Een hart van vlees in plaats van steen.”

Als er in de speeltuin twee meisjes zijn die op de schommel zitten, en een derde komt erbij, dan ben jij degene die haar schommel liefdevol afstaat aan het derde meisje, omdat je ’s ochtends zelf gebeden hebt of God je manieren wil geven om die dag Zijn liefde door te geven.

Meisje… als jij verdriet hebt, troost mama je. Als mama verdriet heeft, troost jij mij. Alles wat ik wil voor je, is liefde en waarheid, een eeuwige toekomst. Dagelijks bid ik dat je die weg mag vinden en deel ik met je wat ik weet. En we zijn samen onderweg.

Ik leer van jou, jij leert van mij. Samen leren we van de Vader, lezen we uit Zijn Woord, bidden we diep vanuit ons hart en proberen we in praktijk te brengen, te gehoorzamen aan wat Hij ons geopenbaard heeft.

Want is dat het niet? Weten is één ding, gehoorzamen aan wat we weten dat de juiste weg is, maakt het verschil. Wat vind ik het mooi om te zien hoeveel gehoorzaamheid jij al geleerd hebt, en hoeveel het je geeft!

Je vertelt me de laatste tijd zo vaak dat je alle mensen over de liefde van Yeshua wilt vertellen. Een verlangen wat mama met je deelt. En nu dacht ik: “Weet je wat, ik zal deze brief vanuit mijn hart met de wereld delen.”

Een brief samen met een foto die spreekt van onze liefde voor elkaar. Een liefde die we zo graag willen doorgeven. Een brief, zodat jouw getuigenis al een klein beetje de wereld in mag gaan.

Ik wens je toe dat de Heer je zal helpen als je in moeilijkheden zit. Ik wens je toe dat de God van Jakob je zal beschermen. Ik wens je toe dat Hij je hulp zal sturen vanuit Zijn heiligdom en dat Hij je zal steunen vanuit Jeruzalem.**

Veel liefs,

Mama

* Yeshua is de Hebreeuwse naam voor Jezus

** Naar Psalm 20

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

2 reacties op “Het getuigenis van een kind”

  1. Wauw wat een mooi verhaal. En wat heeft Mattanja het getroffen met jou als moeder. Zo sterk in het geloof en leven naar het geloof. Ze groeit met God op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.